Betaalmogelijkheden

iDEAL (Gratis)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

Als u gebruik maakt van internetbankieren bij uw bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een bankrekening bij een van de volgende banken: ABN-Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, Bunq, Handelsbanken en Revolut.

Hoe werkt een betaling via iDEAL?

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen door op de iDEAL-betaalknop te klikken. Na het selecteren van uw eigen bank wordt u doorgeleid naar de website van uw bank waarin de betaalmodule van uw bank wordt geladen met de betaalopdracht voor uw bestelling.

U wordt door uw bank gevraagd de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail  en wij kunnen de bestelling direct verwerken.

Creditcard

U kunt uw bestelling op onze website betalen met alle populaire creditcards, zoals Diners Club, American Express, Visa, MasterCard/EuroCard, enz. betalen.

Hoe werkt een betaling met creditcard?

U plaatst uw bestelling via onze website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met uw creditcard wilt betalen. U wordt doorgeleid naar de beveiligde omgeving van Mollie B.V. waar u uw creditcard gegevens invult en de betaling autoriseert. Na betaling worden wij door Mollie B.V. automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U krijgt direct een ontvangstbevestiging via e-mail  en wij kunnen de bestelling direct verwerken.

SEPA incasso

SEPA-incasso is een betaalmethode/mechanisme waarmee wij periodiek het verschuldigde abonnementsgeld van uw bankrekening kunnen afschrijven, via Mollie BV. die alle betalingen voor ons verwerkt. Wanneer u onze GPS tracking service koopt machtigt u ons om bij aanvang van een nieuwe abonnementsperiode de daarvoor verschuldigde kosten te innen.

Daarbij zal gebruik worden gemaakt van het incassanten ID van Mollie B.V. (dit ziet u dus op uw bankrekening): NL08ZZZ502057730000